Pensiuni, hoteluri, vile Cazare Lastminute si Oferte Speciale! Pensiuni, hoteluri, vile din Romania: cazare in cele mai bune Pensiuni, hoteluri, vile cu comentariile vizitatorilor. Recent deschis cabana cumpana cazare începutul anului 2014, Campingul este situat la numai 20 metri de plaja ideal pentru iubitorii de distracții în Vama. Cazarea se va face în căsuțe din lemn în care exista 2 paturi separate.

Cabana Cumpana este situata pe malul vestic al Lacului Vidraru la 45 km de Curtea de Arges si 15 km de Barajul Vidraru, in depresiunea Cumpana la 840 m altitudine. Cabana Cumpana are 34 spatii de cazare cu o capacitate de 86 locuri. 100 locuri in salon si 30 locuri pe terasa. Situată la numai 15 de km de Barajul Vidraru şi la 45 de km de Curtea de Argeş, la altitudinea de 860m pe malul apusean al lacului Vidraru, în depresiunea Cumpăna, la adăpostul munţilor – oferă posibilităţi de odihnă şi agrement într-un peisaj montan pitoresc. Judetul Brasov scurta prezentare’, ‘Scurta prezentare Brasov’, ’45. Judetul Constanta scurta prezentare’, ‘Scurta prezentare Constanta’, ’44. Judetul Mures scurta prezentare’, ‘Scurta prezentare Mures’, ’46.

Judetul Prahova scurta prezentare’, ‘Scurta prezentare Prahova’, ’45. Judetul Sibiu scurta prezentare’, ‘Scurta prezentare Sibiu’, ’45. Judetul Suceava scurta prezentare’, ‘Scurta prezentare Suceava’, ’47. Vila Isabelle, petrecerea ideala a unui concediu in aer curat, nepoluat, ozonat de munte si in liniste, ofera in acelasi timp si posibilitatea desfasurarii unor activitati de odihna activa si sporturi extreme.

Vila Isabelle este situata la aproximativ 400 m de centrul orasului Predeal, in zona Cioplea, fiind inconjurata de natura . Cabana Cumpana este situata pe malul vestic al Lacului Vidraru la 45 km de Curtea de Arges si 15 km de Barajul Vidraru, in depresiunea Cumpana la 840 m altitudine. Cabana Cumpana are 34 spatii de cazare cu o capacitate de 86 locuri. 100 locuri in salon si 30 locuri pe terasa.