En studie, publicerad tidning America Academy of Dermatology, uppgav att Aktinisk Keratos, svarar bra på receptbelagda Aldara om den tillämpas tre gånger i veckan under 16 veckor. Aktinisk Keratos är en sorts hudsjukdom som orsakas av långvarig exponering för solen. Studien hävdade vidare att behandling med Aldara har botat all hud nötning i köpa aldara kräm hälften av fallen.

Azitromycin är en del av makrolidantibiotika, ett läkemedel som hjälper till med bakteriella infektioner. Oxitetracyklin är ett antibiotikum jag grupperar tetracyklin antibiotika. Aciklovir tabletter innehållande aciklovir, ett antiviralt läkemedel eller Virushemmer. Det verksamma ämnet med sammâ namn flukonazol cellväggen försvagar jag vissa trycksak och jästsorter varigenom de Dör. Den aktiva ingrediensen i Cefuroxim tillhör gruppen av cefalosporin antibiotika: läkemedel mot bakterieinfektioner. Denna drog dödar flera arter av bakterier, som orsakar infektioner.

Flagyl innehåller det verksamma ämnet metronidazol. Aciklovir av kräm bör håller det med sammâ namn verksamma ämnet aciklovir. Detta är en virushämmande medicin som används för att bekämpa virustyperna herpes simplex. Oxitetracyklin är ett antibiotikum jag grupperar tetracyklin antibiotika. Denna drog dödar flera arter av bakterier, som orsakar infektioner.

Diflucan är ett läkemedel som hjälper vid svamp-och jästinfektioner. Det verksamma ämnet fluconazol dödar vissa trycksak och jästsorter genomet att förstöra cellväggen. Det verksamma ämnet med sammâ namn flukonazol cellväggen försvagar jag vissa trycksak och jästsorter varigenom de Dör. Flagyl innehåller det verksamma ämnet metronidazol. Den aktiva ingrediensen i Cefuroxim tillhör gruppen av cefalosporin antibiotika: läkemedel mot bakterieinfektioner. Det verksamma ämnet amoxicillin tillhör penicillin antibiotika, en av de mest använda medicinerna vid en bakteriell infektion. Valaciclovir är ett virus-resistenta läkemedel som ordineras för herpesinfektioner.