Page not found The requested page could not neurontin blå resept found. The link you used to get here is faulty.

It’s an excellent idea to let the link owner know. The requested page could not be found. Register for Cosmoprof North America 2018 July 29- July 31! Perhaps you can return back to the site’s homepage and see if you can find what you are looking for.

Or, you can try finding it by using the search form below. Vil du være med på å forme Kvinneguidens forum? I disse tilfellene vil det ikke være et alternativ å slutte på medisiner. Hva slags opplevelser hadde dere rundt svangerskapet? Hva slags tanker og erfaringer gjorde dere dere rundt det hele? For all del, alle med erfaringer, eller bare meninger, kom igjen.

Bruk ikke tips på denne tråden som noe annet enn tips og råd fra de som har erfaring fra egne opplevelser. Hvis det er noe spesielt, rådfør dere ALLTID med lege! Eg har ikkje ennå _gjennomført_ et svangerskap, men er i dag 7 veker på veg. Eg har lågt stoffskifte, og går på medisiner for dette. Desse må eg ta gjennom heile svangerskapet, men må auke dosen pga auka behov, justert etter blodprøvesvar. I tillegg har eg ein annan ‘tilstand’ som eg må ta medisiner mot, men desse medisinane kan eg ikkje ta som gravid.

Eg har vel egentlig krav på ekstra oppfølging ved graviditeten, men det har ikkje skjedd noko ennå Noko av det kan eg kanskje ta skulda for sjølv, sidan eg ikkje ba om akuttime med ein gong eg fekk positiv test. Ba berre om å få ta blodprøvar, og fekk ordinær time 4 veker seinare, som er kommande fredag. Det gler eg meg veldig til. No har eg fått svar på begge prøvane mine, og begge har gått opp Det uroar meg, men eg har ennå ikkje fått tilbakemelding på kva eg skal gjere no. 3,5 times kjøretid unna Har fått prate med spesialisten på telefon tidligare, lurer på om eg skal ringe igjen i måro.

Fekk egentlig beskjed om at eg kunne sende prøvesvara til han, så skulle han svare pr brev. Kjenner meg veldig åleine om det her, og blir bekymra. Men eg gler meg som sagt til legetimen på fredag, håpar legen kan berolige meg litt. Ventar eigentleg ikkje at ho veit så mykje om verken sjukdommane mine eller desse ved graviditet. Skulle gjerne vore til spesialisten igjen, men det er så langt å reise! Jeg kan jo fortelle litt om meg.